Szakmaismereti képzések Zöldség- és gyümölcs feldolgozó részszakképesítés (pályaorientáció) tanfolyam
About This Course
Alapanyagokat (zöldség, gyümölcs) átvenni, minősíteni, tisztítani, kezelni, minőségét ellenőrizni, tárolni, előkészíteni. Zöldségkonzerveket gyártani, gyümölcsbefőtteket készíteni. Lekvárokat, szörpöket, pulpokat, velőket előállítani, Aszalni, szárítmányokat készíteni, savanyítani, Gyártásközi fizikai, kémiai, érzékszervi vizsgálatokat elvégezni, a késztermékeket ellenőrizni és minősíteni.
Technológiai berendezéseket, gépeket beállítani, üzemeltetni, tisztítani, Üzem víz- és energiagazdálkodását megszervezni, melléktermékeket, hulladékokat kezelni, Munkafolyamatok munka-, tűz-, környezetvédelmi és higiéniai szabályait betartani és betartatni.Vállalkozást indítani, működtetni, termékeket értékesíteni
Nyilvántartásba-vételi száma: E/2020/000131
# /- #zöldségésgyümölcsfeldolgozórészszakképesítéstanfolyam #zöldségésgyümölcsfeldolgozórészszakképesítésképzés #zöldségésgyümölcsfeldolgozórészszakképesítéstanfolyamról #zöldségésgyümölcsfeldolgozórészszakképesítésoktatás #zöldségésgyümölcsfeldolgozórészszakképesítésvizsga
Learning Objectives
Material Includes
- Online felületen elérhető tananyag
- Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó részszakképesítés tananyag (jegyzet)
Requirements
- Iskolai előképzettség: alapfokú iskolai végzettség vagy iskolai előképzettség hiányában a képzés megkezdhető az 56/2016. (VIII. 19.) FM rendelet 3. mellékletben az élelmiszeripari szakmacsoportra meghatározott kompetenciák birtokában.
- Egészségügyi alkalmassági követelmények: szükségesek a 33/1998. (VI. 24.) NM rendelet a munkaköri, szakmai, illetve személyi higiénés alkalmasság orvosi vizsgálatáról és véleményezéséről szerint
- Pályaalkalmassági követelmények: nem szükségesek
Target Audience
- A Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó részszakképesítés tanfolyamot ajánljuk:
- Mindenki számára, az Zöldség- és gyümölcsfeldolgozó részszakképesítés tanúsítvány megszerzése egy igazán jó lehetőség.